• Home
  • Miami Chapter Continuing Education Event

Miami Chapter Continuing Education Event

  • February 25, 2018
  • 8:30 AM - 3:30 PM
  • Best Western Kendall Airport, 13700 SW 139 Court, Miami, FL 33186
  • 90

Registration

  • Non POF Member Rate

Register

A Miami-Dade Chapter
Continuing Education Event

"Super CE Sunday"
Six hours of Quality Education

LOCATION:

Best Western Kendall Airport
13700 SW 139 Court, Miami, FL 33186

DATE:

Sunday, February 25, 2018

TIME:

8:30 - 9:00am:   Registration

8:30 - 10:00am:   Coffee & Donuts

9:00 - 10:00am: Sunwear-O-Logy  

1 Hour: Technical   (Speaker:Prof Ed August ) 

10:00 - 11:00am:  Frame Manufacturing

1 Hour: Technical   (Speaker:Prof Ed August ) 

11:00 - 12:00pm: High Technology Lens Strategy

1 Hour: Technical (Speaker: Prof Ed August)

12:00 - 1:00pm:  Keratometry, Astigmatism and the Contact Lens Prescription

1 Hour: Technical  Contact Lens (Speaker:Prof Ed August )

1:00 - 1:30pm: Lunch on your own

1:30 - 2:30pm: To Take Insurance..or Not to Take Insurance?

1 Hour: Elective (Speaker: Ray Castro, LDO)

2:30 - 3:30pm: Why Buy the Cow if the Milk is Free? 

1 Hour: Elective (Speaker: Ray Castro, LDO)

 
 $15 for POF Members
$65 Standard Fee (Non POF Member)

Once the event has ended you will receive an email including a coupon code to apply the registration fee you paid towards your 2018 Vision Preview Three Day Registration Price.

Online registration closes Friday, February 23, 2018 at Noon.
Late registrations will need to RSVP with Ray Castro at Ray.the.Optician@gmail.com  

*Attendance is limited to 100 persons*



Consumer Info  |  Resources  |  Contact  |  Education  |  Florida Licensure  |  Member Services  |  Events  |  Marketplace

Copyright © 2016 Professional Opticians of Florida  |  Policy  |  Website by Nicasio LLC

Powered by Wild Apricot Membership Software